Deşi am fost tentată să omit  pagina în cauză,trebuia totuşi să  scriu ceva şi aici din respect pentru voi,cei care îmi vizitaţi blogul.

În primul rând acest blog s-a născut dintr-o pasiune.Şi cum pasiunea de multe ori te poate face subiectiv,recunosc faptul că, fără să dau crezare tot mai deselor încurajări ale persoanelor din preajma mea, probabil  ar fi trecut încă mult timp pentru a-mi crea din proprie initiativă un asemenea blog.

Aşadar,cine sunt eu aici,nu aş putea fi  fără voi,toţi cei care apreciaţi Modelini,iar pentru asta vă mulţumesc.

Gândind că ultimul punct nu ar putea încheia satisfăcător  această rubrică,am să continui cu o mică descriere a ceea ce sunt eu dincolo de acest blog.

Cu toate că nu veţi putea afla ceva iesit din tipare,iată-mă:

Nu sunt decât o Alexandra,născută nu demult,dar poate totuşi pentru unii din voi,cu mult timp în urmă.Cert este că apariţia mi-am făcut-o în iarna lui ’88.Am crescut alături de o soră şi un frate şi am fost atrasă de mică de toate activităţile ce presupun răbdare….chiar foarte multă răbdare.

În rest,ca şi voi probabil,am făcut o scoala,un liceu şi o facultate.

Le-am enumerat asa,nu pentru că nu mi-ar păsa de fiecare perioadă în parte,ci pentru a scoate în evidenţă cât de fulgerătoare este viaţa.

Totuşi, zâmbetul îmi persistă pe chip atunci când îmi dau seama că din această trecere am acumulat un mare bagaj de amintiri,experienţe şi cunoştiinţe atât de frumoase şi de variate încât de multe ori simt nevoia să fac ceva pentru a le retrăi.De aici porneşte şi tematica acestui blog unde, nu veţi întâlni altceva ,decât unele dintre aceste retrăiri ale mele.

Închei  mica mea descriere dorindu-vă răsfoire plăcută şi mulţumindu-vă că aţi trecut şi pe aici.

                                                                                                                     Alexandra

Reclame